Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ekte honningkaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grhonning
0,5tskanel
0,5tsnellik
0,5tsingefær
1stkeggeplomme
1tshornsaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5tsbakepulver
250grhvetemel

Glasur av:

sammenvispet eggehvite ogmelis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Spor-av-gluten
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ekte honningkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier331,781 751,9687,60Kcal
Protein6,1732,581,63gram
Karbohydrat72,06380,5119,03gram
Kostfiber1,879,870,49gram
Fett1,688,870,44gram
Mettet fett0,361,900,10gram
Salt0,130,660,03gram
Pris på oppskriftenKr 5,59Kr 29,52Kr 1,48.-
Hele oppskriften veier528 totalt528 pr porsj26 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 kaker

Smelt honningen forsiktig og tilsett kryddere. Tas av varmen. Rør inn oppisket egg. Bland hornsalt og bakepulver med melet og elt det inn. La deigen stå kaldt til neste dag. Kjevle deigen ut til ca. 4 med mer tykkelse og stikk ut hjerter.

Bakes midt i 175 gr varm ovn. Steketiden er 6-7 minutter.
Rør siktet melis og 1 ss eggehvite til en tyktflytende glasur.
Pynt etter fantasi.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 24216)
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.