Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Ekte rekesalat

Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 17496 lesere! 17496 lesere
Ekte rekesalat har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 146,05 kcal ......Protein: 5,99 g ......Fett: 12,69 g ......Mettet fett: 3,14 g
Karbohydrater: 1,59 g ......Kostfiber: 0,76 g .....Natrium: 475,48 mg .......Pris: 7,39 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grhermetiske reker
1liten boksasparges i biter
2stkgulrøtter, kokte i terninger
2stkegg, hardkokte i biter
1stksalathode, strimlet
1liten bokssjampinjong i biter
2dlmajones
1dlrømme
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Bland dressingen og rør alt det andre inn forsiktig.

Brukes som pålegg.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 146,052 321,29116,1 %
Fett: 12,69201,69 g288,1 %Fett78,19 %
Protein: 5,9995,20 g190,4 %Protein16,4 %
Karbo: 1,5925,27 g8,4 %Karbo4,35 %
Fiber: 0,7612,08 g40,3 %Fiber1,04 %
Mettet fett: 3,1449,91 g249,5 %
Salt: 1,1918,89 g377,9 %
Hele oppskriften veier 1589,38 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,39 .-
Pris 1 porsjonerKr. 117,46 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 117,46.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Thailandsk rekesalat hos oss.Les mer om Mediterranean rekesalat hos oss.Les mer om Reker i mangosalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118966873



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Reker Torsk Laks

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen