Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ekte rekesalat

Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 17263 lesere! 17263 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Ekte rekesalat har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 146,05 Kcal ......Protein: 5,99 gram ......Fett: 12,69 gram ......Mettet fett: 3,14 gram
Karbohydrater: 1,59 gram ......Kostfiber: 0,76 gram .....Natrium: 475,48 mg .......Pris: 7,39 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
500grhermetiske reker
1liten boksasparges i biter
2stkgulrøtter, kokte i terninger
2stkegg, hardkokte i biter
1stksalathode, strimlet
1liten bokssjampinjong i biter
2dlmajones
1dlrømme
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Bland dressingen og rør alt det andre inn forsiktig.

Brukes som pålegg.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 146,052 321,29116,1 %
Fett: 12,69201,69 gr288,1 %Fett78,19 %
Protein: 5,9995,20 gr190,4 %Protein16,4 %
Karbo: 1,5925,27 gr8,4 %Karbo4,35 %
Fiber: 0,7612,08 gr40,3 %Fiber1,04 %
Mettet fett: 3,1449,91 gr249,5 %
Salt: 1,1918,89 gr377,9 %
Hele oppskriften veier 1589,38 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,39 .-
Pris 1 porsjonerKr. 117,46 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 117,46.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Reke og baconsalat med ristede pinjekjerner hos oss.Les mer om Salat med reker, grønnsaker og thaikrydder hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118966873



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser