Ekte rekesalat

Ekte rekesalat.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grhermetiske reker, avrent
1liten boksasparges i biter avrent
2stkgulrøtter, kokte i terninger
2stkegg, hardkokte i biter
1stksalathode, strimlet
1liten bokssjampinjong i biter avrent
2dlmajones
1dlrømme


Hjemmelagd rekesalat til halv pris. Husk å la både reker, sjampinjong og asparges renne av skikkelig før det blandes. Vi tabbet oss ut litt her, da for eksempel asparges på boks er saftige greier.

Fremgangsmåte:

Bland dressingen og rør alt det andre inn forsiktig.

Brukes som pålegg eller som en liten smårett/tilbehør.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 146,05 Kcal
Protein 5,99 g
Fett 12,69 g
Karbo 1,59 g
Pris 7,45.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Oppskriften har hatt 18475 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,3 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118966873)

Ekstra info

Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 10-15 min Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!