Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Elgcarpaccio



Elgcarpaccio oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Elgkjøttet fortjener sin carpaccio! Nyt denne smaksopplevelsen der skogens konge danser sammen med sopp, bær og et lite innslag av appelsin. Den passer godt som forrett, en mellomrett, eller kveldskos.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grelg indrefilet
1tssalt
0,5tspepper
1ssMargarin
3sskruspersille, frisk og hakket
200grkantarell
1sssmør
2ssappelsinmarmelade
200grbringebær
0,25potte(r)kjørvel, frisk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Elgcarpaccio med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier103,66266,50Kcal
Protein11,4629,46gram
Karbohydrat3,619,28gram
Kostfiber1,353,47gram
Fett4,5211,62gram
Mettet fett1,854,76gram
Salt0,792,02gram
Pris på oppskriftenKr 20,08Kr 51,62Kroner
Hele oppskriften veier1 028 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Renskjær indrefileten for eventuelle sener. Brun den lett i stekepanne.
2. Hakk urter og bland sammen med salt og pepper på en fjel. Rull fileten i blandingen, pakk inn i plastfolie og legg den i fryseren et par timer.
3. Skjær elgfileten i 2-3 mm tykke skiver, og legg dem på tallerken.
4. Stek kantareller i smør, bland inn appelsinmarmelade. Legg kantareller, bringebær og kjørvel over kjøttet. Dryss litt flaksalt og nykvernet pepper over til slutt.

Server med brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 27615)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Elgcarpaccio.Elgcarpaccio.
Denne retten har 103,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettspeket elgkjøtt med asparges.Lettspeket elgkjøtt med asparges.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Speket elgpølse med lønnesirup og Cornichons.Speket elgpølse med lønnesirup og Cornichons.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Speket elgpølse med aspargestopper og vårløk.Speket elgpølse med aspargestopper og vårløk.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt elg med solbærrømme.Røkt elg med solbærrømme.
Denne retten har 203,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.