Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Elgpiroger



Elgpiroger oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Piroger smaker ypperlig til kveldskos, og er dessuten hendige å ha med seg både på tur og som nistemat. Vi har laget noen som barna garantert liker!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grelghakk (kvernet elgkjøtt)
1feddhvitløk
1tssalt
0,5tspepper
1tspaprikapulver
1tsoregano, tørket
1ssMargarin
0,25stkpurre
4dlhvitost
2pakkepizzadeig (rå), langpanne
1stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Elgpiroger med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier225,87902,20Kcal
Protein13,8055,12gram
Karbohydrat22,6690,51gram
Kostfiber1,455,79gram
Fett8,5734,23gram
Mettet fett3,3913,54gram
Salt0,993,95gram
Pris på oppskriftenKr 10,65Kr 42,54Kroner
Hele oppskriften veier1 598 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Finhakk hvitløk, og brun den sammen med elgkjøtt og krydder i en panne. Del purre i ringer, og la den surre med et par minutter. Ta det ut av panna og tilsett ost.
2. Rull ut pizzadeigen, og lag sirkler som er 16–17 cm i diameter. Bruk en skål eller lignende, og skjær rundt kanten med en pizzatrinse eller kniv.
3. Legg 1-2 ss fyll på hver sirkel, og pensle langs kanten med sammenvispet egg. Bruk en gaffel og trykk ned. Legg pirogene på stekebrett dekket med bakepapir.
4. Pensle pirogene med sammenvispet egg. Strø gjerne på litt oregano til pynt. Stek på 220 °C i 10-12 minutter.

Server nystekte elgpiroger som kosemat til kvelds eller ta dem med i sekken når du skal ut på tur.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 27591)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Elgpiroger.Elgpiroger.
Denne retten har 225,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.