Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Elgsodd 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgelgkjøtt uten ben
lettsaltet vann
1stkgulrot
1stkløk
8stkhel pepper
400grgulrøtter
300grkålrot
2tssalt


Annonse


Næringsdeklarasjon for Elgsodd 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,09230,97Kcal
Protein15,5844,93gram
Karbohydrat1,965,65gram
Kostfiber0,782,25gram
Fett0,932,68gram
Mettet fett0,280,81gram
Salt0,571,65gram
Pris på oppskriftenKr 18,57Kr 53,55Kroner
Hele oppskriften veier2 884 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kjøttet opp i serveringsstykker.

Legg kjøttet i en kjele med lettsaltet vann til å dekke. Kok opp og skum godt. Tilsett gulrot, løk og pepper. La kjøttet trekke til det er mørt, 60-90 minutter.

Skrell grønnsakene, og del dem opp i stykker. Kok dem sammen med kjøttet mot slutten av koketiden, smak til med salt.

Server elgsoddet i suppetallerken med kokte poteter og flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6994)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.