Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Empanadas med tunfiskfyll



Empanadas med tunfiskfyll oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Nydelig smårett som passer på kvelden. Fyllet kan jo varieres som en vil. Denne er inspirert fra en oppskrift i Allers nr 32 i 2013. Vi brukte ikke egg inni.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig

250grhvetemel
1tsbakepulver
0,25tssalt
1dlmelk
1dlflytende smør eller matolje
sesamfrø til dryss

Fyll:

1boks(er)tunfisk avrent
1stkrødløk hakket
1stkhardkokt egg hakket
0,5dlgrønne oliven hakket
1stkrød chili hakket
100grkremost naturell
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Empanadas med tunfiskfyll med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier241,042 223,81158,84Kcal
Protein9,9591,806,56gram
Karbohydrat21,21195,6813,98gram
Kostfiber1,2311,350,81gram
Fett12,66116,808,34gram
Mettet fett7,4568,734,91gram
Salt0,968,840,63gram
Pris på oppskriftenKr 4,14Kr 38,20Kr 2,73.-
Hele oppskriften veier923 totalt923 pr porsj66 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

Deigen:
Bland alt i en bolle og juster konsistensen med mel eller melk.
Kjevles ut på bakebordet, trykk ut sirkler med ca 10 cm i diameter, legges på bakepapir og så legges 1 skje fyll på den ene halvdelen. Deigen brettes over og klemmes sammen. Kan pensles med litt egg. Før steking kan du pensle igjen med litt pisket egg og så drysse litt sesamfrø på.
Stekes ca 12 minutter ved 225c
Kjøles ned litt på rist. Server varme eller lunkne.

Fyllet:
Alt hakkes og blandes godt sammen. Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31750)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Empanadas med tunfiskfyll.Empanadas med tunfiskfyll.
Denne retten har 241,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.