Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Enebærøl




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Enebærøl ble mye brukt før i tiden.

Man brukte et 12 liters spann med einer, helst bær, til 24 liter vann og en håndfull humle. Det ble kokt i 30-60 minutter for deretter å bli silt.

Ha i litt sukker eller sirup. Når det er lunkent tilsettes ca 50 g gjær. Ølet står 1 døgn, for så å skummes og helles på flasker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13605)
Kategori: Ølbrygging
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.