Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Engelsk mandelsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grmandler, skåldet
3stkeggeplommer, hardkokte
1,2litersterk kyllingkraft
smør- og melbolle av 25 g smør og 25 g hvetemel
1,5dllettfløte
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Engelsk mandelsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,20433,80Kcal
Protein3,7414,99gram
Karbohydrat1,546,17gram
Kostfiber1,244,97gram
Fett9,4037,69gram
Mettet fett1,897,58gram
Salt0,692,77gram
Pris på oppskriftenKr 2,43Kr 9,74Kroner
Hele oppskriften veier1 604 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal mandlene og støt dem så i morter sammen med eggeplommene og litt kyllingkraft. Ikke bruk hurtigmikser!

Kok opp kraften i en kjele og pisk inn smør- og melbollen. Når suppen er jevn, pisk inn melblandingen. La suppen småkoke ca 30 minutter.

Sil suppen gjennom en sikt. Tilsett fløten og smak til med salt og pepper. Varm suppen forsiktig før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7169)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: England
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.