Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Englesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5litervann
1dlsagogryn
1stkhel kanel
1stksitron
1stkegg
Ca 2,5sssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Englesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier31,81141,47Kcal
Protein0,482,13gram
Karbohydrat6,4628,73gram
Kostfiber0,452,00gram
Fett0,351,56gram
Mettet fett0,100,44gram
Salt0,010,05gram
Pris på oppskriftenKr 0,79Kr 3,51Kroner
Hele oppskriften veier1 779 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Når vannet koker, drysses grynene i og tilsett tynt skrelte sitronskall og kanel. Kok til grynene er klare, ca 30 minutter. Egget piskes i en suppeterrin med 2-3 ss sukker. Suppen helles over og smakes til med sitronsaft.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13683)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.