Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Engsyresaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlfinhakkede syreblad
1ssmargarin
1sshvetemel
1dlbuljong eller kraft
1dlrømme
1tsfungi


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Engsyresaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183,71139,62Kcal
Protein1,461,11gram
Karbohydrat6,394,86gram
Kostfiber0,510,39gram
Fett16,8112,78gram
Mettet fett8,106,16gram
Salt0,660,50gram
Pris på oppskriftenKr 5,04Kr 3,83Kroner
Hele oppskriften veier304 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok syrebladene myke i margarinen. Dryss over melet, spe med buljongen, og rør til blandingen er jevn. Tilsett rømme. Server sausen varm eller kald til kjøtt og fisk.

Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon om programmene kan du gå på denne siden Naturens Verden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norsopp AS
(Intern: 100060)
Kategori: Saus
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.