Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Enkel Curry-Krepsehale pasta




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2porsjon(er)Pasta
1stkløk
1boks(er)krepsehaler eller "seafood mix"
1begercreme fraische
curry pulver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Enkel Curry-Krepsehale pasta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier225,01868,88Kcal
Protein6,3924,67gram
Karbohydrat17,2566,61gram
Kostfiber1,194,60gram
Fett14,2354,95gram
Mettet fett8,6533,40gram
Salt0,522,01gram
Pris på oppskriftenKr 10,26Kr 39,62Kroner
Hele oppskriften veier772 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pastaen mens du kutter opp løken i småbiter og steker den på middelsvarme. Så åpner du boksen med krepsehaler, lar vannet renne ut i vasken og putter krepsehalene i pannen. Du kan også bruke "seafood mix" med blåskjell osv.. Deretter krydrer du med curry pulver og venter på at krepsehalene skal bli lett stekt/varme.
Deretter tar du oppi "creme fraische" og blander godt mens du krydrer litt ekstra med curry pulver. Når creme fraischen er varmet opp og bobler er det klart.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Magnus Opsand
(Intern: 2118968677)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.