Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eple-kanelis




Epler og kanel er en elsket kombination. Her i en fløteis, som vi har rørt med eplemos og støtt kanel. Pynt med sjokolade eller smørristede eplebåter.
Blir 1 liter


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grepler (ca. 4)
1dlvann
50grsukker
2stkeggeplommer
100grsukker
1stkstang vanilje, kornene
3tsstøtt kanel
1,5dlkremfløte

Pynt:

lys sjokolade


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eple-kanelis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,18249,63Kcal
Protein1,181,76gram
Karbohydrat22,9034,19gram
Kostfiber1,682,51gram
Fett7,5011,20gram
Mettet fett4,456,64gram
Salt0,020,03gram
Pris på oppskriftenKr 3,59Kr 5,36Kroner
Hele oppskriften veier896 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell eplene, fjern kjernehuset og skjær eplene i båter. Kok eplene med vann og sukker ved svak varme i ca. 15 min. til eplene er møre.
Blend eplene og avkjøl mosen.
Pisk eggeplommer, sukker, vanilje og kanel til en luftig eggesnaps.
Pisk fløten til skum.
Vend den avkjølte eplemos i eggesnapsen sammen med fløteskum.
Hell kremen i en form og dekk den med et tettsluttet lokk eller alu-folie.
Frys kremen i 3-4 timer. Rør i den under nedfrysningen. Ved servering pyntes isen med smeltet sjokolade eller eplebåter som er ristet med smør og 1 ts sukker på pannen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25679)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eplesorbet med Calvados.Eplesorbet med Calvados.
Denne retten har 75,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.