Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eple-pizza




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Bunnen:

5dlhvetemel
1tskardemomme
1tskanel
3tssukker
0,5pakketørrgjær
Ca 2,5dlvann, lunkent

Fyllet:

5stkepler i skiver
1dlrosiner
100grhakkede mandler
1stksitron, saften
3sssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eple-pizza med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier154,67586,82Kcal
Protein3,9314,91gram
Karbohydrat25,1495,38gram
Kostfiber2,6810,17gram
Fett3,6713,92gram
Mettet fett0,291,10gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 2,27Kr 8,61Kroner
Hele oppskriften veier1 518 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen mel, krydder, sukker og gjær. Hell av vannet og elt sammen deigen. Dekk til med plast og la den heve 1 time på lunt sted. Pakk ut deigen og kjevle den til en tynn avlang leiv. Legg den på et stekebrett. Legg epleskivene på bunnen sammen med rosiner og mandler. Hell over sitronsaften og dryss over sukker.

Stekes ved 200°C i ca. 20 min. Serveres med vaniljeis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 2118967396)
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.