Eplechutney

Bilde av Eplechutney.
Fotograf: Frukt.no

Lag noen glass med eplechutney til oppbevaring utover høsten og vinteren. Eplechutney er et fast og godt følge f.eks. til vilt

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgskrelte epler i terninger
2stkløk, hakket
1stkrød paprika i strimler
1stkgrønn paprika i strimler
1dlrosiner
1dlfarin
0,5tssalt
1dleddik
1tsnellik
1tskanel


Fremgangsmåte:

Eplene deles i biter og has i en kjele sammen med de øvrige ingrediensene. Kok chutneyen i ca. 30 minutter til den tykner. Ferdig kokt helles chutneyen over på rene glass eller krukker. Tette lokk settes på med det samme. Denne chutneyen er meget godt egnet til vilt.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 527)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 69,98 Kcal
Protein 0,58 g
Fett 0,2 g
Karbo 15,44 g
Pris 2,6.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!