Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplechutney 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkepler
10stkfersken
2stkløk
2dlgod eddik
2dlrosiner
50grskåldede mandler
250grbrunt sukker
1ssrevet ingefær
10stknellik
3feddhvitløk
0,5tssalt og litt pepper.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eplechutney 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier90,402 539,52Kcal
Protein1,1331,74gram
Karbohydrat18,09508,18gram
Kostfiber1,7248,32gram
Fett1,1231,46gram
Mettet fett0,082,25gram
Salt0,143,91gram
Pris på oppskriftenKr 3,80Kr 106,75Kroner
Hele oppskriften veier2 809 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Eplene renses fri for blomst, stilk og kjernehus og skjæres i båter. Del ferskenene i to, ta ut steinene og skjær i skiver. Løken skrelles og skjæres i mindre båter. Ta alt over i kjele med eddik og kokes ca. ½ time. Ta så i rosiner, skåldede, grovhakkede mandler, sukker, ingefær, nellik, og hvitløksbåter. Kokes videre ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Ta det hele over på reine glass. Skru tett på lokk.
Avkjøles og oppbevares kaldt.<

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 18549)
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.