Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplecider fra råsaft




25 liter råsaft gir ca 20 liter ferdig eplecider.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
25literråsaft av epler
Ca 5kgsukker


Annonse


Kalorier og næringsinnhold i Eplecider fra råsaft med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier101,9030 570,001 528,50Kcal
Protein0,000,000,00gram
Karbohydrat25,177 551,00377,55gram
Kostfiber0,2575,003,75gram
Fett0,0824,001,20gram
Mettet fett0,000,000,00gram
Salt0,011,880,09gram
Pris på oppskriftenKr 2,85Kr 855,00Kr 42,75.-
Hele oppskriften veier30 000 totalt30 000 pr porsj1 500 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 liter

Hell råsaften på vinballong / gjæringskar
Hell på 4-5 kg sukker.
Sett gjærlås i korken.
Sett lunt (stabil temperatur), gjæringa startar av seg sjølv. (potetkjeller / loft er ideelt men unngå frost)
Etter ca 8-10 mnd er cideren ferdig.
Stikk om cideren på ny ballong / gjæringskar.
Sett ballongen / karet på kjøl i 5-6 dagar, slik at han klarnar.

Smak til med sukker (0,5-1 kg), cideren skal ikke være sur, men heller ikkje så søt at han vert champagne på flaskene.

Tapp på flasker, og la stå kaldt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: John kenneth
(Intern: 2118970181)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.