Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplekake i langpanne



Eplekake i langpanne oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
Tradisjonell eplekake med kaneldryss i langpanne. Bruk rikelig med epler.Kan også serveres med is eller vispet krem. Vi drysset over litt vaniljesukker bare for dekorasjon, men perlesukker kan og brukes.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stksyrlige epler
2stkegg
150grsukker
50grsmør, smeltet
0,75dlmelk
150grhvetemel
1tsbakepulver
1,5tskanel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Eplekake i langpanne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier190,291 947,68162,31Kcal
Protein3,4935,722,98gram
Karbohydrat30,81315,3526,28gram
Kostfiber1,7517,911,49gram
Fett5,5156,404,70gram
Mettet fett2,9930,602,55gram
Salt0,232,390,20gram
Pris på oppskriftenKr 2,48Kr 25,38Kr 2,12.-
Hele oppskriften veier1 024 totalt1 024 pr porsj85 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 biter

Langpanne, ca. 22x30 cm eller springform 24 cm
I stekeovnen: 200 grader C, ca. 30 minutter

Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær eplene i båter og legg dem i kaldt vann så de ikke blir brune. Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland smør og melk og visp blandingen i eggedosisen. Bland mel og bakepulver og rør det inn til slutt. Hell deigen i smurt langpanne eller kledd med bakepapir. Dryss 1 ts kanel over deigen. Hell vannet av eplebåtene og legg dem takstenslagt på deigen og dryss over resten av kanelen. Stek kaken midt i ovnen. Skjæres i ruter ved servering.

Oppskriften kommer opprinnelig fra mat.no helt tilbake til rundt 2003.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 15951)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Krydret eplekake.Krydret eplekake.
Denne retten har 254,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bestemors garantert gode eplekake.Bestemors garantert gode eplekake.
Denne retten har 304,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eplekake i langpanne.Eplekake i langpanne.
Denne retten har 190,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wenches eplekake.Wenches eplekake.
Denne retten har 244,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torils eplekake i langpanne.Torils eplekake i langpanne.
Denne retten har 209,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydderkake med eple.Krydderkake med eple.
Denne retten har 229,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.