Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplekake i mikroen




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5stkepler,
2sssukker
2tskanel,
50grsmør/marg.,
1dlsukker
1stkegg
1dlmelk,
2dlhvetemel,
0,5tsbakepulver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Eplekake i mikroen med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier206,941 548,82258,14Kcal
Protein3,2524,324,05gram
Karbohydrat32,49243,1740,53gram
Kostfiber1,8413,772,30gram
Fett6,7050,158,36gram
Mettet fett3,8929,114,85gram
Salt0,211,530,26gram
Pris på oppskriftenKr 2,52Kr 18,86Kr 3,14.-
Hele oppskriften veier748 totalt748 pr porsj125 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Skrell eplene og skjær dem i tynne båter. Dryss dem med 1ss sukker blandet med 1ss kanel.
Rør mykt smør med sukker, egg og melk. Sikt mel og bakepulver og bland det i.

Fyll deigen i en godt smurt paiform (ikke metall). Stikk eplebåtene i deigen og dryss resten av sukker- og kanelblandingen over. Settes i mikrobølgeovnen på halv effekt (350w) i 5 - 6 minutter. Snu fatet en halv omgang og stek videre på full effekt (700w) ca. 3 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20066)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.