Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplekringle




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kringledeig:

0,5kghvetemel
5sssukker
3dlmelk
50grgjær
1stkegg

Fyll:

100grsmør
epler
sukker og kanel

Pynt:

melis og vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eplekringle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier286,173 163,44Kcal
Protein7,1378,82gram
Karbohydrat43,19477,44gram
Kostfiber1,9021,00gram
Fett9,0199,60gram
Mettet fett5,2658,15gram
Salt0,171,83gram
Pris på oppskriftenKr 2,08Kr 22,99Kroner
Hele oppskriften veier1 105 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mel og sukker blandes. Gjæren røres ut i lunken melk og helles over i melblandingen. Pisk eggene lett sammen og ha det i. Elt deigen godt sammen. Kjevle ut til en lang leiv. Fordel smøret utover. Legg tett i tett med tynne epleskiver over hele leiven.

Dryss over sukker og kanel. Rull sammen leiven som til en rullekake. Legg den over på en smurt stekeplate. Form den som en kringle eller krans. La den etterheve ca. 30 min. Inn i ovn - 200oC - steketid 20-30 minutter. Avkjøles noe. Ta på melisglasur.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 2118968478)
Kategori: Kringle
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.