Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplepai 1



Eplepai 1 oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Såkalt opp/ned smuldrepai med epler. Det er jo sesong for norske epler nå og vi brukte Filippa

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5stkeple
1sssukker

Paideig:

0,5dlkveitemjøl
0,5dlhavregryn eller sammale kveitemjøl
1tssukker
40grmjuk margarin
1tsmargarin til forma
Steikjetid: 10 minutt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Eplepai 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier172,76723,35241,12Kcal
Protein1,536,412,14gram
Karbohydrat21,1088,3529,45gram
Kostfiber2,249,383,13gram
Fett8,6436,1812,06gram
Mettet fett1,767,372,46gram
Salt0,130,560,19gram
Pris på oppskriftenKr 2,30Kr 9,63Kr 3,21.-
Hele oppskriften veier419 totalt419 pr porsj140 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 3 stykker

1 Set omnen på 225 ºC.
2 Smør ei eldfast form med margarin.
3 Skyl epla og fjern kjernehuset. (Skrell dei.) Skjer dei i tynne skiver eller båtar.
4 Legg epleskivene i forma. Strø sukkeret over.
5 Ha mjøl, sukker og margarin i ein bolle.
6 Arbeid saman mjølblandinga med fingertuppane eller ein gaffel til det blir ein grynete masse.
7 Strø smuldredeigen over epla.
8 Set forma midt i omnen.
9 Steik til paien har fått lysebrun farge og epla er mjuke. Epla kan bytast ut med bær eller rabarbra.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1117)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eplepai 1.Eplepai 1.
Denne retten har 172,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.