Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Epler med rekesalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkepler med rødt skall

fyll:

2ssmajones
1tstomatpuré
1dråpe(r)tabasco
2stksylteagurker, finhakket
4stkhakkede fylte oliven
125grrensede reker
1sspersille, klippet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Epler med rekesalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,11153,97Kcal
Protein3,175,54gram
Karbohydrat8,2014,33gram
Kostfiber1,743,04gram
Fett4,357,60gram
Mettet fett0,360,63gram
Salt0,540,94gram
Pris på oppskriftenKr 3,68Kr 6,43Kroner
Hele oppskriften veier1 049 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask eplene, skjær et lokk av dem og hul dem forsiktig ut. Pensle dem med sitronsaft slik at de ikke blir mørke.

Det som er hult ut av eplene renses for kjerner og hakkes fint.

Bland hakket eple med de øvrige ingrediensene.

Fyll eplene med salaten like før servering.

Pynt eplene med en urenset reke og en oliven stukket på en cocktailpinne.

Serveres godt avkjølt med en grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9699)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.