Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplesaft




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12litervann,
10literepler i små biter,
2ssvinsyre,Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1kgsukker
4tsnatriumbensoat (fås på apotek),Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Vær obs på at det er delte meninger om natriumbenzoat. Det kan være farlig i store mengder. Bruk evt andre konserveringsmidler eller hør på apoteket


Annonse


Næringsdeklarasjon for Eplesaft med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier36,186 584,76Kcal
Protein0,0916,38gram
Karbohydrat8,521 550,64gram
Kostfiber0,60109,20gram
Fett0,0610,92gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,13gram
Pris på oppskriftenKr 0,71Kr 129,22Kroner
Hele oppskriften veier18 200 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell vann over eplene og tilsett vinsyre. Rør godt om. Dekk med et klede og la det stå i 3 døgn. Sil saften og rør i sukkeret til det er helt oppløst. Tilsett natriunbensoat(konserverings- middel). Skummes og fylles på rene, kalde flasker.
Kork flaskene og oppbevar dem kjølig.
Saften kan også fylles i kartonger og dypfryses.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19628)
Kategori: Saft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.