Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplesnitter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grMargarin
1dlsukker
1stkegg
4sskremfløte,
4,5dlhvetemel,
2tsbakepulver

Fyll:

fast og syrlig eplemos

Pynt:

sammenpisket egg og perlesukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eplesnitter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier388,152 095,78Kcal
Protein6,7836,61gram
Karbohydrat49,45267,00gram
Kostfiber1,568,42gram
Fett17,7996,06gram
Mettet fett5,1727,91gram
Salt0,693,72gram
Pris på oppskriftenKr 2,75Kr 14,85Kroner
Hele oppskriften veier540 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre smøret inn i hvetemelet som er blandet med bakepulver og sukker. Tilsett egget og kremfløten, og arbeid deigen sammen. Dekk den til og la den stå minst en time.

Kjevle deigen til en leiv (1/2 cm tykkelse). Skjær ut firkanter på 6 x 6 cm. Legg en klatt eplemos på hver kake og brett sammen. Klem kanten sammen med en gaffel. Pensle kakene med sammenpisket egg og dryss på perlesukker, gjerne også nøtter.

Stekes ved 200 C i 10 - 12 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20834)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.