Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eplevin bord og hetvin




Ingredienser

Modne epler
3 % rognebær
650 g sukker pr 5 l saft ved bordvin
1,1 kg sukker pr 5 l saft ved hetvin


Annonse


Fremgangsmåte:

Mos og press saften ut av eplene og rognebær. Bruk angitt mengde sukker til gjæringen. Ved syrlige epler kan saften fortynnes litt med vann. Hetvin ettersøtes etter smak. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15308)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.