Gå til forsiden av matoppskrift.no



Ertesuppe

Bilde av Ertesuppe.
Fotograf: Knut Pettersen

Oppskriften på Ertesuppe har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Solid oppskrift på ertesuppe.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
200grgule erter
1stksalt svineknoke
1,5litervann
0,5stk liteløk, hakket
2stkgulrøtter, i skiver
2stkpoteter, i terninger
pepper, timian


Fremgangsmåte:

La ertene ligge i bløt i vann natten over. Hell bort bløtevannet. La svineknoken ligge i vann noen timer. Hell bort vannet. Kok erter og knoke i friskt vann. Skum av og fjern løse erteskall som flyter opp. Når ertene er nesten møre etter ca. 1-1 1/2 time, tilsettes løk, gulrøtter og poteter. Kok til alt er mørt. Ta opp knoken og skjær kjøttet i terninger. Ha kjøttet i suppen. Smak til med pepper og timian. La suppen få et godt oppkok.

Server flatbrød til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Det norske kjøkken
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6997)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 69,69 Kcal Forklaring?
Protein 6,56 g
Fett 2,19 g
Karbo 5,33 g
Pris 1,46.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!