Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ertesuppe

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 22 lesere
Oppskriften har hatt 27862 lesere! 27862 lesere

Ingredienser

Porsjoner
200grgule erter
1stksalt svineknoke
1,5litervann
0,5stk liteløk, hakket
2stkgulrøtter, i skiver
2stkpoteter, i terninger
pepper, timian
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon




Ertesuppe.

Fremgangsmåte:

La ertene ligge i bløt i vann natten over. Hell bort bløtevannet. La svineknoken ligge i vann noen timer. Hell bort vannet. Kok erter og knoke i friskt vann. Skum av og fjern løse erteskall som flyter opp. Når ertene er nesten møre etter ca. 1-1 1/2 time, tilsettes løk, gulrøtter og poteter. Kok til alt er mørt. Ta opp knoken og skjær kjøttet i terninger. Ha kjøttet i suppen. Smak til med pepper og timian. La suppen få et godt oppkok.

Server flatbrød til.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 69,71656,6832,8 %
Fett: 2,1920,63 gr29,5 %Fett28,27 %
Protein: 6,5661,80 gr123,6 %Protein37,64 %
Karbo: 5,3350,21 gr16,7 %Karbo30,58 %
Fiber: 1,2211,49 gr38,3 %Fiber3,5 %
Mettet fett: 0,706,59 gr33,0 %
Salt: 0,040,41 gr8,1 %
Hele oppskriften veier 2826,05 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,46 .-
Pris 3 porsjonerKr. 41,26 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 13,75.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Grønn sommersuppe med laks hos oss.Les mer om Ertesuppe 6 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:6997



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser