Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ertesuppe

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 22 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,46 Kcal: 69,73 Fett: 2,19 gr Protein: 6,56 gr Karbo: 5,33 gr
Mettet fett: 0,70 gr Kostfiber: 1,22 gr Salt av natrium: 0,04 gr
Oppskriften har hatt 27230 lesere! 27230 lesere

Ingredienser

Porsjoner
200grgule erter
1stksalt svineknoke
1,5litervann
0,5stk liteløk, hakket
2stkgulrøtter, i skiver
2stkpoteter, i terninger
pepper, timian
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater30,58 prosent
Protein37,64 prosent
Fett28,27 prosent
Kostfiber3,5 prosent

Totalpris for 3 porsjoner

Kr 41,26

Pris pr porsjon

Kr 13,75
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon




Ertesuppe.

Fremgangsmåte:

La ertene ligge i bløt i vann natten over. Hell bort bløtevannet. La svineknoken ligge i vann noen timer. Hell bort vannet. Kok erter og knoke i friskt vann. Skum av og fjern løse erteskall som flyter opp. Når ertene er nesten møre etter ca. 1-1 1/2 time, tilsettes løk, gulrøtter og poteter. Kok til alt er mørt. Ta opp knoken og skjær kjøttet i terninger. Ha kjøttet i suppen. Smak til med pepper og timian. La suppen få et godt oppkok.

Server flatbrød til.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kjøttsuppe 3 hos oss.Les mer om Ertesuppe 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:6997



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen