Aktuelt akkurat nå!
Makrell...Sommermat...Grillmat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Ertesuppe

Bilde av Ertesuppe.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
200grgule erter
1stksalt svineknoke
1,5litervann
0,5stk liteløk, hakket
2stkgulrøtter, i skiver
2stkpoteter, i terninger
pepper, timian

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 69,69 Kcal
Protein 6,56 g
Fett 2,19 g
Karbo 5,33 g
Pris 1,46.- kr

Solid oppskrift på ertesuppe.

Fremgangsmåten:

La ertene ligge i bløt i vann natten over. Hell bort bløtevannet. La svineknoken ligge i vann noen timer. Hell bort vannet. Kok erter og knoke i friskt vann. Skum av og fjern løse erteskall som flyter opp. Når ertene er nesten møre etter ca. 1-1 1/2 time, tilsettes løk, gulrøtter og poteter. Kok til alt er mørt. Ta opp knoken og skjær kjøttet i terninger. Ha kjøttet i suppen. Smak til med pepper og timian. La suppen få et godt oppkok.

Server flatbrød til.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Det norske kjøkken
Oppskriften har hatt 32695 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4 poeng totalt (av max 6) fra 29 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6997)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!