Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Espressosaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,75dlsukker
0,75dlvann
1,25dlferdigbrygget espresso
2tsrevet appelsinskall
1tsmalt kanel


Annonse


Næringsdeklarasjon for Espressosaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171,16152,44Kcal
Protein0,100,09gram
Karbohydrat42,1937,58gram
Kostfiber0,640,57gram
Fett0,080,07gram
Mettet fett0,030,03gram
Salt0,010,01gram
Pris på oppskriftenKr 3,31Kr 2,95Kroner
Hele oppskriften veier356 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sukker og vann godt i en liten kjele. Varm opp ved middels varme til sukkeret er oppløst, kok opp og la det koke i 3-4 minutter.

Ta kjelen av varmen, rør inn espresso, appelsinskall og kanel. Hell sausen i et glass og la det stå i romtemperatur i minst 30 minutter før servering.

Smaker godt til vafler, pannekaker, ristet loff og is.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7327)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.