Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Estragoneddik




Ingredienser

frisk estragon
hvitvineddik eller sylteeddik 7%


Annonse


Fremgangsmåte:

Fyll frisk estragon på et litt vidt glass. Hell hvitvineddik eller sylteeddik over.

Lukk glasset og la det stå i solfylt vindu og trekke i ca 4 uker.

Sil eddiken gjennom melittafilter. Fyll den på pene flasker og stikk en estragonkvist til pynt.

Estragoneddik kan brukes i Bearnaisesaus, i majones og andre salatsauser.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9883)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Marinade
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eddikmarinade til sild.Eddikmarinade til sild.
Denne retten har 178,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.