Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Estragonsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Estragon
2sseddik
2stkeggeplommer
1,5dlsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Estragonsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier576,89556,70Kcal
Protein3,343,22gram
Karbohydrat0,460,44gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett62,4160,23gram
Mettet fett38,4737,12gram
Salt0,940,91gram
Pris på oppskriftenKr 4,95Kr 4,78Kroner
Hele oppskriften veier193 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk en håndfull estragon. Kok eddiken inn til det halve før estragonbladene får et oppkok i den. Avkjøl litt og visp inn de rå eggeplommene. Smelt smøret og hell dette i sausen mens den er meget varm, men ikke kokende. Rør til sausen blir tykk.

Passer til stekt fisk. I stedet for estragon kan man bruke kruspersille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13476)
Kategori: Saus
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.