Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eventyrkaker



Eventyrkaker oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker
Med en herlig smakskombinasjon av aprikos og syrlig kremost blir disse rullekakene en sikker suksess til barnebursdagen. Eller hvorfor ikke også til voksenbursdagen?

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Rullekake

4stkegg (M/L)
1,5dlsukker
1dlhvetemel
0,5dlpotetmel
1tsbakepulver

Fyll

100grkremost
0,75dlmelis
2dlfløte
1dlaprikospuré (barnemat) eller 1 dl aprikossyltetøy

Pynt

Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel
Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Figurer
Grønn marsipan
Pisket krem


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Eventyrkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier269,142 425,65242,57Kcal
Protein4,9844,884,49gram
Karbohydrat31,45283,4528,34gram
Kostfiber0,514,600,46gram
Fett13,60122,5712,26gram
Mettet fett7,7770,037,00gram
Salt0,343,030,30gram
Pris på oppskriftenKr 4,95Kr 44,61Kr 4,46.-
Hele oppskriften veier901 totalt901 pr porsj90 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Rullekake:
Sett ovnen på 225°C. Bland mel, potetmel og bakepulver. Visp egg og sukker luftig, og vend de tørre ingrediensene inn i eggemassen. Ha deigen på en stekeplate med bakepapir (ca. 30x40 cm). Stekes midt i ovnen i 6-8 minutter.

Vend deigen over på sukkerstrødd bakepapir, og trekk papiret fra stekingen forsiktig av. Hvis papiret er vanskelig å få av, kan det pensles med litt kaldt vann.

Fyll:
Visp fløten og melis. Bland kremosten med aprikospuré. Vend halvparten av den piskede fløten forsiktig i osteblandingen.
Ha blandingen ut over kaken, og rull den sammen ved hjelp av bakepapiret med sukker. Rull kaken sammen på den lange siden, og legg rullen i kjøleskapet et par timer. Skjær deretter kaken i 4 cm tykke skiver.

Pynt:
Kjevle marsipanen flat, og skjær smale remser (med en kniv eller en kakespore). Ha marsipanremsene rundt hvert kakestykke. Pynt kakene med krem og Prinsesse Lillifee strøssel og figurer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 30124)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Strull (Spiserør).Strull (Spiserør).
Denne retten har 339,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Petits choux med tyttebær i karamellkrem.Petits choux med tyttebær i karamellkrem.
Denne retten har 222,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krumkaker fra Akershus.Krumkaker fra Akershus.
Denne retten har 331,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eventyrkaker.Eventyrkaker.
Denne retten har 269,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.