Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Færøyske fiskekaker/boller

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 3906 lesere! 3906 lesere

Ingredienser

kvernet skinn og benfri torskefisk,
salt, pepper

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: bjørn barstad
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Norge

Få ukens oppskrifter på mail:
Eller les den på nettsiden

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Strø litt salt og pepper over filetene. Kjør dem gjennom kvernet på fin skive. gjerne to ganger.
Form farsen/deigen som boller eller kaker. Legg dem på et bakepapir på et brett. Pensle med oliven eller annen matolje slik at de ikke får en tørr skorpe. Skal stå i kjøleskapet over natta. neste dag er fiskematen fast og fin og kan stekes eller trekkes i vann.

Mel, melk, og eggfri




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Tradisjonell boknafisk hos oss.Les mer om Kokt torsk med karrisaus hos oss.Les mer om Boknafisk på toast med gulrotpuré, spekeskinke, vaktelegg og rødbete hos oss.