Færøyske fiskekaker/boller


Ingredienser

kvernet skinn og benfri torskefisk,
salt, pepper


Fremgangsmåte:

Strø litt salt og pepper over filetene. Kjør dem gjennom kvernet på fin skive. gjerne to ganger.
Form farsen/deigen som boller eller kaker. Legg dem på et bakepapir på et brett. Pensle med oliven eller annen matolje slik at de ikke får en tørr skorpe. Skal stå i kjøleskapet over natta. neste dag er fiskematen fast og fin og kan stekes eller trekkes i vann.

Mel, melk, og eggfri


Annonse:

Tjenester og info



Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: bjørn barstad
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968828)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Norge











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!