Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Færøyske fiskekaker/boller

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 3681 lesere! 3681 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:

Ingredienser

kvernet skinn og benfri torskefisk,
salt, pepper

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: bjørn barstad
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Norge

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Strø litt salt og pepper over filetene. Kjør dem gjennom kvernet på fin skive. gjerne to ganger.
Form farsen/deigen som boller eller kaker. Legg dem på et bakepapir på et brett. Pensle med oliven eller annen matolje slik at de ikke får en tørr skorpe. Skal stå i kjøleskapet over natta. neste dag er fiskematen fast og fin og kan stekes eller trekkes i vann.

Mel, melk, og eggfri




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Avkokt torsk hos oss.Les mer om Kokt torsk i karrisaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968828



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser