Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Færøyske fiskekaker/boller

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 4009 lesere! 4009 lesere

Ingredienser

kvernet skinn og benfri torskefisk,
salt, pepper

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: bjørn barstad
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Norge

Få ukens oppskrifter på mail:
Eller les den på nettsiden

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Strø litt salt og pepper over filetene. Kjør dem gjennom kvernet på fin skive. gjerne to ganger.
Form farsen/deigen som boller eller kaker. Legg dem på et bakepapir på et brett. Pensle med oliven eller annen matolje slik at de ikke får en tørr skorpe. Skal stå i kjøleskapet over natta. neste dag er fiskematen fast og fin og kan stekes eller trekkes i vann.

Mel, melk, og eggfri




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kokt torsk med poteter og grønnsaker hos oss.Les mer om Kokt torsk hos oss.Les mer om Torsk med karrisaus hos oss.