Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Færøyske fiskekaker/boller

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 3678 lesere! 3678 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:

Ingredienser

kvernet skinn og benfri torskefisk,
salt, pepper

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: bjørn barstad
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Norge

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Strø litt salt og pepper over filetene. Kjør dem gjennom kvernet på fin skive. gjerne to ganger.
Form farsen/deigen som boller eller kaker. Legg dem på et bakepapir på et brett. Pensle med oliven eller annen matolje slik at de ikke får en tørr skorpe. Skal stå i kjøleskapet over natta. neste dag er fiskematen fast og fin og kan stekes eller trekkes i vann.

Mel, melk, og eggfri




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hvitvinsdampet torskefilet med sennepssaus hos oss.Les mer om Kokt torsk med gulrotstuing og bacon hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968828



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser