Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fårepai med dill og sennep




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deigen:

75grmargarin/smør
150grhvetemel
3ssvann

Fyllet:

500grfårekjøtt, kvernet
1ssmargarin/smør
3dlpurre, strimlet
1dldill, finhakket
0,5dlsennep
1dlchilisaus
2dlhelmelk
1,5tssalt og 1/4 ts pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sennep
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fårepai med dill og sennep med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier214,17709,44Kcal
Protein8,6328,59gram
Karbohydrat10,3634,32gram
Kostfiber0,842,78gram
Fett15,1750,25gram
Mettet fett5,3517,72gram
Salt1,023,37gram
Pris på oppskriftenKr 6,38Kr 21,13Kroner
Hele oppskriften veier1 325 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre margarin/smør og hvetemel og kna sammen til en deig med vannet. Deigen kan også lages i foodprocessor. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter, og sett den kaldt en halv time. Prikk bunnen deretter med en gaffel og forstek den i 15 minutter ved 225 grader C.

Brun fåredeigen og tilsett de andre ingrediensene. La det hele surre i 5 minutter før det has over i paibunnen. Stek paien i 20 minutter ved 225 grader C. Server med en frisk, grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967760)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.