Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Faraona arrosto alla trevisana




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgperlehøne
1dashsalt
1dashpepper
1kvist(er)rosmarin
1bit(er)sitronskall, lite, uten det hvite
2ssolivenolje
2sssmør

Sausen:

3stkkyllinglever, friske
1stk litepeproncino (sterk chilipepper)
2feddhvitløk
4stk filetansjosfileter
1sskapers
1sspersille, finhakket
3sssmør
2ssbrødrasp
2ssfriskreven parmesan
4ssolivenolje
2sssitronsaft
Salt og pepper
Litt reven muskatnøtt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Faraona arrosto alla trevisana med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier235,81707,90Kcal
Protein17,6653,02gram
Karbohydrat1,113,33gram
Kostfiber0,310,93gram
Fett17,7953,41gram
Mettet fett7,6823,06gram
Salt0,621,85gram
Pris på oppskriftenKr 14,70Kr 44,13Kroner
Hele oppskriften veier1 201 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fuglen krydres ut og innvendig med salt og pepper. Rosmarin og sitron legges inn i hønen. Varm ovnen til 220 grader. Stek først hønen gyllen i olje før den legges i ett fat og settes i ovnen i 40 minutter. Overhelles av og til og snus etter 20 minutter.

Saus:
Skjær kyllingleveren i biter. Rens og hakk chili, hvitløk, ansjos og kapers. Bland inn leveren og hakket persille. Varm smør i en panne og sauter alt sammen med raspet til alt er gyllenbrunt. Rør inn parmesanen og ta av varmen. Rør inn oljen, sitronsaft og smak til med krydder.

Del perlehønen i 4 stykker og anrett den sammen med sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 14922)
Kategori: Ovnsrett
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.