Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Farsefylte duer med oliven




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkduer

Fyll:

300grkjøttdeig
0,5stkegg
1tssalt
1krmpepper, malt
Ca 0,75krmnyrevet muskatnøtt

Steking:

1stk storløk
3stksjalottløk
Ca 3,5sssmør eller margarin
1tssalt
Ca 1,5krmpepper
1kvist(er)persille
1stklaurbærblad, lite
1kvist(er)timianstilk
Ca 2,5dlbuljong
150grstenfrie grønne oliven

Saus:

3dlsjy og hønsebuljong
2sshvetemel
1dlfløte
5clkonjakk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Farsefylte duer med oliven med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141,05902,30Kcal
Protein10,5267,30gram
Karbohydrat1,268,06gram
Kostfiber0,483,07gram
Fett9,8462,95gram
Mettet fett4,3727,95gram
Alkohol0,63 %
Salt1,247,91gram
Pris på oppskriftenKr 11,76Kr 75,23Kroner
Hele oppskriften veier2 559 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør og ta ut innmaten av duene. Skyll og tørk dem.

Bland farsen med egg, salt, pepper og muskat. Fyll duene og bind dem opp.

Skrell og hakk løk og sjalottløk.

Brun duene i matfett i en jerngryte. Salt og pepre dem etter bruningen. Ta dem opp.

Fres løken i stekefettet. Tilsett persille, laurbærblad og timian. Legg i duene og spe med buljongen. La dem småkoke under lokk i ca 20 minutter.

Skyll olivenene i kaldt vann slik at litt av den salte smaken forsvinner. Ha dem i gryten. La alt syde i ytterligere 10-25 minutter.

Ta opp duene og hold dem varme under aluminiumsfolie. Sil sjyen, mål den opp og tilsett eventuelt buljong.

Rør ut melet i litt vann til en glatt jevning. Ha jevningen i sausen. Tilsett fløten og konjakken. Kok sausen i noen minutter.

Skjær opp duene og fyllet og legg det på serveringsfat sammen med oliven. Server saus, kokte poteter eller timianpoteter og en salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8022)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.