Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Farsert fasan Belle meunière




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
1tssalt
1krmpepper
100grmargarin eller smør

Fyll:

Ca 3,5skive(r)loff uten skorpe
1stk liteløk
Ca 2,5sspersille, hakket
100grrøkt skinke
4ssmelk eller fløte
50grleverpostei, ovnsbakt
0,5tssalt
1krmkrydderpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-fisk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Farsert fasan Belle meunière med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187,35548,12Kcal
Protein16,4448,10gram
Karbohydrat7,2621,24gram
Kostfiber0,511,49gram
Fett10,1729,75gram
Mettet fett2,627,67gram
Salt1,253,66gram
Pris på oppskriftenKr 16,42Kr 48,04Kroner
Hele oppskriften veier1 170 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk godt av fasanen. Gni den inn med salt og pepper inn- og utvendig.

Tilbered fyllet. Bland brød, løk og persille i en kjøkkenmaskin. Skjær skinken i fine små terninger for hånd. Tilsett terningene, væsken og leverposteien og krydre med salt og pepper. Bland til en jevn farse.

Fyll fuglen med farsen. Lukk åpningen med tannstikkere. Bind opp fuglen.

Smør en ildfast form med 2 ss matfett. Legg i fasanen og dekk den med skiver av resten av matfettet. Stek fuglen på nederste rist i ovnen ved 175 C i ca 50 minutter eller til kjøttet er mørt. Kjenn etter ved å stikke en stekenål i lårkjøttet.

Øs over kraft noen ganger under stekingen.

Skjær opp fuglen og server med en grønn salat og råstekte poteter. Fyllet moses i sjyen og serveres som saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8046)
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.