Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Farsert tunge fra Åsnes




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stksaltet tunge
35grsmør
0,75kgKjøttfarse


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Farsert tunge fra Åsnes med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier184,31730,33Kcal
Protein13,3953,06gram
Karbohydrat2,5810,22gram
Kostfiber0,050,20gram
Fett13,3752,98gram
Mettet fett6,0724,05gram
Salt0,803,19gram
Pris på oppskriftenKr 15,48Kr 61,34Kroner
Hele oppskriften veier1 585 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok tunga og flå den. Deles så i to eller tree på langs. Brun smøret i stekepanna, legg i et lag kjøttfarse, så en del av tunga og så farse igjen. Fortsett slikk til alt er brukt opp. Husk farse på toppen. Glatt godt til så det hele ser ut som et brød og pass på at tunga er godt dekket. Stekes i godt, varm ovn cirka ¾ time. Dryppes av og til. Serveres med skarp, brun saus til.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18064)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.