Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Farserte dadler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
24stktørkede dadler
24stkmandler
100grmarsipan
100grfløtesjokolade


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Farserte dadler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier422,33450,37Kcal
Protein7,267,74gram
Karbohydrat56,9660,74gram
Kostfiber5,015,34gram
Fett17,2718,42gram
Mettet fett5,495,85gram
Salt0,060,06gram
Pris på oppskriftenKr 8,38Kr 8,94Kroner
Hele oppskriften veier427 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta kjernene ut av dadlene og sett en mandel ned i hver daddel.
Rull eller press ett lite stykke marsipan, så man kan svøpe en daddel i det. Gjenta inntil alle dadlene er svøpt.
Smelt sjokolade i et vannbad.
Dypp marsipan "eggene" i sjokoladen og sett dem i kjøleskapet, til de stivnet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27174)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.