Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasan i appelsinsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
Ca 2,5stk liteløk
2ssmargarin eller smør
1tssalt
1krmpepper
Ca 1,5dlhvitvin
3stkappelsiner
1stklaurbærblad
Ca 2,5kvist(er)persille
1tsarrowrot
4porsjon(er)ris
600grrosenkål


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fasan i appelsinsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,11635,39Kcal
Protein9,5152,49gram
Karbohydrat10,6258,62gram
Kostfiber1,799,88gram
Fett2,9416,23gram
Mettet fett0,744,08gram
Alkohol0,65 %
Salt0,372,03gram
Pris på oppskriftenKr 10,35Kr 57,13Kroner
Hele oppskriften veier2 208 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen godt. Skrell og hakk løken grovt.

Smelt matfett i en stekegryte og brun fuglen rundt det hele. Krydre med salt og pepper. Tilsett løken og brun den.

Spe med vinen og saften av 2 appelsiner. Legg i laurbærblad og persillekvaster. La fuglen etterstekes under lokk i ca 50-60 minutter.

Skyll og skrell den siste appelsinen med potetskreller. Skjær strimler og litt av skallet. Skjær resten av appelsinen i båter.

Ta opp fuglen og hold den varm under folie. Jevn sjyen med arrowrot utrørt i litt kaldt vann eller bruk maisennajevning. Smak eventuelt til sausen med mer krydder.

Skjær fuglen i skiver. Garner med appelsinbåter og strimler av appelsinskall. Serveres med saus, rosenkål og ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8050)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.