Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasan i portvin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkfasaner, 4 bryst
4skive(r)parmaskinke
1dlolivenolje
50grsmør
4feddhvitløk, grovhakkede
4kvist(er)rosmarin, frisk
7blad(er)salvie, friske
1helflaske(r)tørr hvit portvin
3dlhønsebuljong
2dlkremfløte
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fasan i portvin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier174,251 234,56Kcal
Protein11,8583,96gram
Karbohydrat3,4624,51gram
Kostfiber0,352,48gram
Fett9,2965,82gram
Mettet fett3,8727,42gram
Alkohol4,10 %
Salt0,312,18gram
Pris på oppskriftenKr 19,91Kr 141,06Kroner
Hele oppskriften veier2 834 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg 2 skiver parmaskinke på hvert fasanbryst og bind fast med bomullssnor. Brun stykkene godt på alle sider i olivenolje og smør. Tilsett hvitløk og krydderurter og la dem svitse med i ca. 2 min. Bland portvin og buljong og sped opp med ca. 2 dl, så bunnen av gryten akkurat dekkes.
La det snurre ved svak varme til væsken er kokt inn. Husk å vende fasanene med mellomrom. Gjenta prosedyren ved å tilsette litt væske av gangen. La det koke inn til all væsken er brukt, - det tar ca. 40 min. Ta fasanene opp og tilsett kremfløten i den væske, som er tilbake. Kok opp, jevn evt. Sausen og smak til med salt og pepper.
Vi anbefaler kokte poteter og stekte kantareller til portvinsfasanen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27622)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.