Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasan med epler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storfasan
4sssmør eller fett
1dashsalt
1dashpepper
50greskeost

Epleblanding:

4sssmør
4sssukker
4sseplesaft
0,5stksitron, saften av
Ca 2,5stkepler i skiver

Pynt:

Persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fasan med epler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier192,64830,37Kcal
Protein13,9159,96gram
Karbohydrat6,8829,66gram
Kostfiber0,381,64gram
Fett12,0852,07gram
Mettet fett7,2031,04gram
Salt0,331,42gram
Pris på oppskriftenKr 14,17Kr 61,08Kroner
Hele oppskriften veier1 724 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pass på at fuglen er velhengt, ellers vil den ikke bli mør ved steking.

Smelt smør eller fett og hell det over fuglen. Dryss på salt og pepper.

Legg eskeosten i biter inni fuglen. Osten vil gjøre den saftigere.

Sett fasanen i ovnen ved 220 C midt i ovnen og stek 1 time.

Epleblanding: Varm smør i en gryte og rør i sukkeret. La det bli gyllenbrunt. Tilsett eplesaft og sitronsaft.

Legg epleskivene i og vend dem av og til, til de er møre, men hele.

Legg fasanen på et fat og legg eplene rundt. Pynt med persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8039)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.