Fasan på toscanavis


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
1tssalt
1krmhvit pepper
1bunt(er)timian
1kvist(er)rosmarin
Ca 2,5ssolje
2stkløk
4dlhvite bønner
2feddhvitløk
2stklaurbærblad
4stktomater
1bunt(er)persille


Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen godt. Gni den inn med salt og pepper inn- og utvendig. Skyll timian og rosmarin og fyll i fasanen.

Varm oljen i en stekegryte og brun fuglen rundt det hele. Sett gryten med lokk på nederste rille i ovnen ved 200 C i 50-60 minutter.

Skrell løken og del den i store biter. Legges i en kjele sammen med bønnene. Tilsett skrelte hvitløkfedd, laurbærblad og vann. Kok bønnene myke etter anvisning på pakken.

Grovhakk tomatene. Bland tomater og hakket persille med bønnene.

Server fasanen oppskåret med tomat- og bønneragu, brød og salat.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8048)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 117,93 Kcal
Protein 12,72 g
Fett 3,37 g
Karbo 7,49 g
Pris 12,92.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!