Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasan på toscanavis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
1tssalt
1krmhvit pepper
1bunt(er)timian
1kvist(er)rosmarin
Ca 2,5ssolje
2stkløk
4dlhvite bønner
2feddhvitløk
2stklaurbærblad
4stktomater
1bunt(er)persille


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fasan på toscanavis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117,93491,41Kcal
Protein12,7253,00gram
Karbohydrat7,4931,21gram
Kostfiber3,3814,08gram
Fett3,3714,04gram
Mettet fett0,582,42gram
Salt0,461,91gram
Pris på oppskriftenKr 12,92Kr 53,84Kroner
Hele oppskriften veier1 667 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen godt. Gni den inn med salt og pepper inn- og utvendig. Skyll timian og rosmarin og fyll i fasanen.

Varm oljen i en stekegryte og brun fuglen rundt det hele. Sett gryten med lokk på nederste rille i ovnen ved 200 C i 50-60 minutter.

Skrell løken og del den i store biter. Legges i en kjele sammen med bønnene. Tilsett skrelte hvitløkfedd, laurbærblad og vann. Kok bønnene myke etter anvisning på pakken.

Grovhakk tomatene. Bland tomater og hakket persille med bønnene.

Server fasanen oppskåret med tomat- og bønneragu, brød og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8048)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.