Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasanbryst med endiver




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
1literhønsebuljong, vann+buljongterning
100grsjampinjonger, ferske

Fasanfarse:

renset kjøtt fra skroget
1sssmør
1dlkremfløte
1dashsalt
1dashpepper

Saus:

3dlbuljongen
50grsjampinjonger
0,5sssitronsaft
1dashsalt

Endiver

4stkendiver
1sssmør
1dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fasanbryst med endiver med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier54,49563,39Kcal
Protein4,4746,22gram
Karbohydrat0,879,00gram
Kostfiber0,959,82gram
Fett3,4735,88gram
Mettet fett2,0521,20gram
Salt0,363,72gram
Pris på oppskriftenKr 8,41Kr 86,95Kroner
Hele oppskriften veier4 136 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen. Kok opp vann og buljongterning. Rens soppen. Legg fuglen i buljongen og kok den sammen med soppen i 35-40 minutter. Ta opp fuglen og skjær løs brystkjøttet. Hold dette varmt under folie.

Plukk bort alt det øvrige kjøttet. Bland kjøttet og soppen i en kjøkkenmaskin. Fres blandingen i smør. Pisk fløten. Rør inn farseblandingen litt av gangen i kremen. Smak til med salt og pepper.

Kok opp 3 dl av buljongen til sausen. Hakk soppen fint og tilsett buljongen sammen med sitronsaft og salt. Sausen blir litt grynete.

Strimle endivene og fres dem i smøret. Hell på fløten og la det koke inn.

Server fasanbrystene i skiver skåret på skrå sammen med farsen formet til avlange boller. Hell sausen over og server med endivene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8051)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.