Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasaner i fløtesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkfasaner (a 800 g.),
salt og pepper,
50grsmør,
2,5dlhønsebuljong,
2,5dlkremfløte,
jevning og ripsgele.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fasaner i fløtesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier158,50732,07Kcal
Protein16,9578,29gram
Karbohydrat0,492,26gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett9,8645,54gram
Mettet fett5,7026,33gram
Salt0,221,01gram
Pris på oppskriftenKr 16,68Kr 77,04Kroner
Hele oppskriften veier1 848 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni de istandsatte fasaner med salt og pepper.
Brun dem i smøret på alle sider i en stor jerngryte.
Skru ned for varmen og tilsett halvdelen av buljongen og fløten. La fasanene småsimre i ca. 50 minutter.
Ta dem opp og dekk dem med folie. Hell resten av buljongen og fløten i gryten og kok opp og jevn til saus.
Smak til med ripsgele, salt og pepper.
Server med asargespoteter og Waldorfsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22027)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.