Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasanpostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkgryteferdig fasan
1dashsalt
1dashpepper
100grbacon
75grlever
1sssmør eller margarin
1stkløk
3sshvetemel
1,5dlkraft
2ssbrandy
4sskremfløte
1dashfett til å smøre formen med

Garnityr:

sopp
0,5literbuljonggelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fasanpostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier109,761 873,05187,31Kcal
Protein11,12189,7618,98gram
Karbohydrat1,8130,893,09gram
Kostfiber0,183,070,31gram
Fett6,09103,9310,39gram
Alkohol0,41 %7,000,70gram
Mettet fett2,9249,834,98gram
Salt0,7112,151,21gram
Pris på oppskriftenKr 10,58Kr 180,55Kr 18,05.-
Hele oppskriften veier1 707 totalt1 707 pr porsj171 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Skjær alt fasankjøttet fra benene med en skarp kniv.

Hell så mye vann på benene at de så vidt dekkes, dryss salt og pepper over og la det småkoke ca 30 minutter. Mål opp 1 1/2 dl kraft.

Skjær brystkjøttet i pene skiver, legg dem til side.

Mal resten av kjøttet sammen med bacon og lever.

Damp finhakket løk i smøret, dryss melet over og spe med kraften. La det koke til det er tykt.

Bland sausen med det malte kjøttet, tilsett brandy og kremfløte. Smak til med salt og pepper.

Legg 1/3 av farsen i godt smurt, ildfast form, legg i halvparten av det renskårne kjøttet.

Legg et nytt lag farse, så resten av farsen. Dekk med smurt papir og stek posteien i vannbad ved 150 C i ca 1 1/2 time.

Avkjøl posteien helt. Ta av eventuelt fett. Pynt med sopp og hell buljonggelé over. Sett posteien kjølig til geléen er stivnet. Serveres med brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8164)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.