Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fasanrett fra Normandie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkfasaner, renset og bundet opp
2sssmør eller margarin
1ssolje
4stkepler i skiver
1dashsalt
1dashpepper
6sscalvados eller brandy
0,5stksitron, saften
2,5dlkremfløte
4stkepler i terninger, skrelt
4sssmør eller margarin
Ca 2,5tsmaizena
1sscalvados eller brandy
hakket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fasanrett fra Normandie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,201 111,11Kcal
Protein11,1879,02gram
Karbohydrat4,2129,76gram
Kostfiber0,725,09gram
Fett9,7969,20gram
Mettet fett5,5939,51gram
Alkohol0,87 %
Salt0,151,08gram
Pris på oppskriftenKr 13,39Kr 94,64Kroner
Hele oppskriften veier2 827 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm smør og olje i en stekepanne og la det bli lysebrunt. Stek fasanene pent brune på alle sider. Legg epleskivene i en ildfast form. Legg fasanene på eplene. Hell 6 ss calvados i stekepannen, rør godt og hell utkoket over fasanene. Drypp sitronsaft på og krydre med salt og pepper. Legg på lokk eller aluminiumsfolie og sett formen i stekeovnen ved 175 C i 1 time eller til de er møre. Like før fasanene er ferdig, steker du epleterningene gylne i smøret. Hold dem varme.

Ta opp fasanene og del dem i fire. Legg dem i en serveringsform og hold dem varme. Sil stekesjyen over i en kasserolle. Tilsett fløte og kok opp under omrøring. Jevn sausen med maisenna utrørt i kaldt vann. Tilsett 1 ss calvados og smak eventuelt til med mer krydder. Hell sausen over fasanene og dryss hakket persille på. Server stekte epler, salat og kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8040)
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.