Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fastelavens boller uten melk. egg og gluten




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5dlvann
50grmaizena
50grgjær
100grmelkefri margarin
4sssukker
1tskardemomme
0,5tssalt
75grbokhvete
150grmaismel
Rosiner

Fyll:

3,5dlvann
25grmaizena
35grsukker
1tsvaniljesukker

Pynt:

Melis og vann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fastelavens boller uten melk. egg og gluten med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier207,162 224,90Kcal
Protein2,3024,70gram
Karbohydrat30,95332,40gram
Kostfiber1,7118,37gram
Fett7,8684,42gram
Mettet fett3,4036,52gram
Salt0,323,49gram
Pris på oppskriftenKr 2,42Kr 25,99Kroner
Hele oppskriften veier1 074 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland vann, maisennamel og gjær. Margarin, sukker, kardemomme og salt blandes med bokhvete, maismel og rosiner. Elt alt sammen med gjær blandingen. Deigen er litt våt. Hev i 30 minutter.
Dekk en plate med bakepapir og legg på boller som er formet med spiseskje.
Trykk en fordypning i bollen og ha i fyll. Dekk igjen og pensle med litt vann.
Stek ved 200 grader i ca 30 minutter. Når de er ferdige pyntes de med glasur. Og drysses med for eksempel melis.

Fyll:
Kok opp vann og sukker. Ta av platen og rør i masienna, kok opp igjen under omrøring til den jevnes. Smak til med vaniljesukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mælkeallergi
(Intern: 3383)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.