Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fenalår med djevelegg



Fenalår med djevelegg oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Fenalår med djevelegg er både superenkelt og godt! Navnet djevelegg kommer av den sterke smaken som tabascoen gir.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
2ssmajones
1tssitronsaft
0,5tstabasco
16skive(r)fenalår
24stksorte oliven
0,25bunt(er)frisk gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fenalår med djevelegg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier260,02412,46Kcal
Protein15,4224,46gram
Karbohydrat0,590,94gram
Kostfiber0,701,11gram
Fett21,6234,30gram
Mettet fett4,797,60gram
Salt4,647,36gram
Pris på oppskriftenKr 19,62Kr 31,12Kroner
Hele oppskriften veier635 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok eggene i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.
2. Del eggene i to på langs. Ta ut plommene og bland dem med ingrediensene til fyllet.
3. Ha fyllet i en sprøytepose med tyll. Sprøyt fyllet tilbake i eggene.
4. Legg fenalårskivene på en tallerken og legg på djeveleggene! Pynt med oliven og gressløk.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord.
Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, medister albondigas, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30812)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bløt eggerøre med chorizopølse.Bløt eggerøre med chorizopølse.
Denne retten har 251,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fenalår med djevelegg.Fenalår med djevelegg.
Denne retten har 260,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.