Gå til forsiden av matoppskrift.no



Ferske Fiken m Parmigiano-Reggiano Iskrem & Marsala Vinsaus


Oppskriften på Ferske Fiken m Parmigiano-Reggiano Iskrem & Marsala Vinsaus har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Marsala Vinsaus

5clMarsala vin
50grsukker
1dlvann

Iskrem & Pynt

100grParmigiano-Reggiano ost
300grmelk
3stkeggeplommer
4stkfiken


Fremgangsmåte:

Marsala Vinsaus
Karamelliser sukkeret, og bland i Marsala vin, la vinen fordampe og tilsett vann. Kok til sausen oppnår den rette konsistens.

Parmigiano-Reggiano Iskrem
Kok opp melk og rør i fersk nyrevet Parmigiano-Reggiano ost. Pisk eggeplommene til de skummer. Bland den varme Parmigiano-Reggiano massen og eggeplommene i en blender og rør godt sammen. La blandingen kjøle seg og frys i fryser eller iskremmaskin i 14 timer. Dersom du bruker fryser må det røres jevlig i iskremen mens den fryser inn.

Server Parmigiano-Reggiano iskrem på ferske fiken og med Marsala Vinsaus.

Denne oppskriften er fra mmmat.no - en spesialisert nettbutikk innen høykvalitets ingredienser, gourmet gaver & catering


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: mmmat
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22852)
Kategori: Dessert
Land: Italia

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 125,9 Kcal Forklaring?
Protein 6,33 g
Fett 5,63 g
Karbo 10,77 g
Pris 9,6.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!