Ferske Fiken m Parmigiano-Reggiano Iskrem & Marsala Vinsaus


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Marsala Vinsaus

5clMarsala vin
50grsukker
1dlvann

Iskrem & Pynt

100grParmigiano-Reggiano ost
300grmelk
3stkeggeplommer
4stkfiken


Fremgangsmåte:

Marsala Vinsaus
Karamelliser sukkeret, og bland i Marsala vin, la vinen fordampe og tilsett vann. Kok til sausen oppnår den rette konsistens.

Parmigiano-Reggiano Iskrem
Kok opp melk og rør i fersk nyrevet Parmigiano-Reggiano ost. Pisk eggeplommene til de skummer. Bland den varme Parmigiano-Reggiano massen og eggeplommene i en blender og rør godt sammen. La blandingen kjøle seg og frys i fryser eller iskremmaskin i 14 timer. Dersom du bruker fryser må det røres jevlig i iskremen mens den fryser inn.

Server Parmigiano-Reggiano iskrem på ferske fiken og med Marsala Vinsaus.

Denne oppskriften er fra mmmat.no - en spesialisert nettbutikk innen høykvalitets ingredienser, gourmet gaver & catering


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: mmmat
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22852)
Kategori: Dessert
Land: Italia

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 125,9 Kcal
Protein 6,33 g
Fett 5,63 g
Karbo 10,77 g
Pris 9,6.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!