Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fersken Melba




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlkremfløte
3dlmelk
1stkvaniljestang
6stkeggeplommer
100grsukker
fersken

Lake:
1litervann
50grsukker
1stkvaniljestang, åpnet
bringebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fersken Melba med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,09267,12Kcal
Protein1,804,18gram
Karbohydrat9,3121,61gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett7,8518,22gram
Mettet fett4,5610,58gram
Salt0,030,08gram
Pris på oppskriftenKr 2,26Kr 5,25Kroner
Hele oppskriften veier1 857 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha fløte og melk i en kjele. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha frø og stang i kjelen og varm langsomt opp.

Pisk i mellomtiden sammen eggeplommene og sukkeret. Ta ut vaniljestangen og hell den kokende fløtemelken over eggeblandingen mens du mixer eller pisker videre. hell det hele tilbake i kjelen og varm opp til kokepunktet under stadig omrøring. Massen vil tykne. Den skal ikke koke. Sett kjelen til avkjøling i kaldt vann. Resultatet er en kald tykk vaniljekrydret eggekrem - som blir vaniljeis når den er kjørt i ismaskin eller er frosset på vanlig måte. Da bør det røres i det hver kvarter i begynnelsen for å unngå krystaller.

Ønsket antall fersken legges i en bolle. Hell kokende vann over. Etter et par minutter kan du dra av skinnet. Del dem i to og ta ut steinene. Kok opp laken.

Kjør bærene i hurtigmixer, og press dem gjennom sikt så godt det lar seg gjøre. Sett den tykke sausen i kjøleskapet.

Ferskenfrukten plasseres oppå isen i dessertglasset. Bringebærsausen helles over til slutt. Server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8632)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Peach Melba.Peach Melba.
Denne retten har 82,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipangratinerte ferskener.Marsipangratinerte ferskener.
Denne retten har 269,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 261,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”.Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”.
Denne retten har 245,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 249,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.