Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fersken mousseterte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlsmuldrede grahamskjeks
0,5dlhakkede pecannøtter
3sssmeltet margarin
3sshonning
1dlferskenjuice el. appelsinjuice
4blad(er)gelatin
3stk storskrelte ferskner, friske helst
0,5dlfarin
1ssfriskpresset sitronsaft
1ssvaniljesukker
2dlyoghurt smakt til med vanilje
2dlcottage cheese


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Nøtter
Soya
Spor-av-egg
Spor-av-lupiner
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fersken mousseterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier147,551 900,74237,59Kcal
Protein4,3556,047,00gram
Karbohydrat18,91243,6030,45gram
Kostfiber1,2916,622,08gram
Fett5,7774,339,29gram
Mettet fett1,6120,742,59gram
Salt0,141,810,23gram
Pris på oppskriftenKr 5,99Kr 77,16Kr 9,65.-
Hele oppskriften veier1 288 totalt1 288 pr porsj161 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland knuste grahamskjeks med hakkede pekannøtter, margarin og honning. Trykk deigen ut i bunnen av en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter. Varm opp ferskenjuicen i en gryte. Tilsett oppbløtt gelatin og la det kjøle av.

Skjær fersknene i skiver og sett ferskenskiver, farin og sitronsaft i kok. La det surre i ca. 5 min. eller til fersknene er møre. Rør vaniljesukker i. Legg halvdelen av fersknene til side.

Findel resten av fersknene i en foodprocessor og tilsett yoghurt, cottage cheese og juicen med gelatin. Kjør det hele sammen til en glatt krem. Legg de gjemte ferskner på kakebunnen og hell yoghurtmassen over og avkjøl i 3 timer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22358)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 249,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 261,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.