Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”



Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus” oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grrevet mandelmasse eller ekte marsipan
2stkegg
100grbløt nougat
2stkfersken, delt i 2

”Champagnesaus”:

2dltørr musserende vin
2tsmaisenna stivelse
0,5dlDansukker Sukker
0,5dlDansukker Lys Sirup
2dlkremfløte
50grsmør

Pynt:

150grfryste bringebær
0,5dlvann
0,5dlDansukker Sukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus” med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier245,61888,42Kcal
Protein4,0714,72gram
Karbohydrat17,0161,53gram
Kostfiber1,876,76gram
Fett16,4459,47gram
Mettet fett5,8621,20gram
Alkohol1,37 %
Salt0,090,33gram
Pris på oppskriftenKr 10,87Kr 39,32Kroner
Hele oppskriften veier1 447 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Visp mandelmasse og egg til en jevn masse i en mikser. Ha deigen over i 4 godt smurte porsjonsformer. Stek dem i ovnen på nederste rille i 175 grader i ca 15 minutter. Hvelv ut bunnene på et bakepapir. Fordel nougaten over de varme bunnene.

Bland sammen vin, maisenna, sukker, sirup og en desiliter kremfløte i en kjele og kok opp under omrøring. Tilsett smøret og rør om til det er smeltet. Avkjøl sausen. Visp den gjenværende kremfløten og vend den inn i når sausen er kald. Bland bringebær, vann og sukker i en kjele. Kok opp og la den koke i et halvt minutt. Sil den gjennom en melsikt og avkjøl den.

Legg en ferskenhalvdel på hver bunn som så settes på 4 asjetter. Pynt med bringebærsausen og server ”champagnesaus” til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 29105)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 261,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”.Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”.
Denne retten har 245,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peach Melba.Peach Melba.
Denne retten har 82,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipangratinerte ferskener.Marsipangratinerte ferskener.
Denne retten har 269,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 249,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.